Calendare de perete 2018
Calendare de birou 2018
Calendare de buzunar 2018
Agende 2018
Pixuri 2018
Articole promotionale
Tiparituri

Toate modelele de calendare si agende din oferta noastra beneficiaza de o personalizare atenta, profesionista, pentru a face ca firma dumneavoastra sa fie remarcata si admirata.


» detalii
Comanda minima pentru calendare si agende este de minim 20 buc/model.

Comanda la telefon:
0723.381669
E-mail:
pintexim.bucuresti@gmail.com
pintexim.craiova@gmail.com

Rasfoiti catalogul nostru online pentru a vedea minunata noastra colectie de agende si calendare personalizabile. Aici veti gasi modele noi care se potrivesc companiei dumneavoastra.


»  Despre noi
»  Login
»  Contact
 
Cautam distribuitori in toata tara !
 
Casa noastra Romania-Dacia
 
Enciclopedia Geto Dacilor
 
RDCN Frontul de Eliberare a Daciei - Craiova
Romanian English
Despre noi  
   PINTEXIM SRL este o societate cu capital integral romanesc, infiintata în 1994, avand ca obiect principal de activitate fabricarea si distributia produselor si ambalajelor din hartie si carton, editarea cartilor, brosurilor si altor publicatii, fabricarea articolelor de papetarie si birotica, toate dupa modele de conceptie proprie.
   Inca de la infiintare PINTEXIM a urmarit sa ofere produse si servicii de calitate si sa aiba o politica de preturi flexibila, orientata spre nevoile clientilor.
   Reteaua de distributie a companiei PINTEXIM SRL este sustinuta de o infrastructura bine organizata in cele doua puncte de desfacere, din Craiova (unde se afla sediul central si atelierele de productie) si Bucuresti. Distributia produselor se face cu mijloace proprii, comenzile sunt onorate prompt in orice localitate, transportul fiind gratuit.
   Oferta PINTEXIM SRL cuprinde articole de papetarie si birotica in numar de peste 1500 repere ce provin din productia proprie, indigena si din import .
   Prin implementarea Sistemului de management al calitatii ISO 9001:2000 si certificarea acestuia, activitatea si preocuparea noastra in domeniul calitatii produselor si serviciilor sunt recunoscute de catre toti colaboratorii si clientii nostri.
   Compania PINTEXIM SRL va poate sprijini in activitatea dumneavoastra de aprovizionare prin:
   • Articole de papetarie : caiete, bloc notes-uri, registre, repertoare, rezerve caiet mecanic.
   • Articole de arhivare: dosare, bibliorafturi, caiete mecanice, cutii din carton, sfoara, mape de plastic si carton plastifiat, clipboard – uri,etc.
   • Articole din hartie si carton: hartie de scris, hartie copiator, hartie imprimanta A4 si A3 in 1- 4 exemplare, cartoane albe si color, cartoane pentru carti de vizita, formulare tipizate, calc.
   • Articole promotionale: agende si calendare, felicitari.
   • Accesorii pentru birou: cub hartie cu suport, post – it, capsatoare, perforatoare, agrafe, capse, scotch, indigo, lipici, tus pentru stampile, tusiere, tavite pentru documente, suporti verticali pentru reviste, suporti instrumente de scris, etc.
   • Tehnica de calcul si consumabile: calculatoare de birou, tonere, cerneala, dischete, CD-uri, DVD-uri etc.
   • Produse pentru copy shop: folii pentru laminat si indosariat, spire pentru indosariere, etichete autocolante, drapele, fanioane, harti de perete, etc.
   • Articole de prezentare si afisare: panouri de pluta si magnetice, flipchart-uri, whiteboard-uri, consumabile.
   • Instrumente de scris si rechizite : pixuri, stilouri, markere si evidentiatoare, rollere, acuarele, tempera, carioca, creioane, ghiozdane, penare, pensule, radiere, corectoare, etc.
   Atribuirea premiului I, in anii 2003 si 2004, in Topul Firmelor, de catre Camera de Comert si Industrie “Oltenia”, ne recomanda ca partener serios si un furnizor de nadejde al pietei de papetarie.
   Inspirat din necesitatea omului ocupat, din respectul pentru calitate si din dorinta de a va putea oferi mai mult timp liber, magazinul nostru ofera papetarie de cea mai bun? calitate, pentru oamenii ocupati, pentru oamenii care pretuiesc timpul liber.
   Oferta noastra este si va fi rezultatul dorintelor solicitarilor si aprecierilor dumneavoastra.
   Atitudinea PINTEXIM se reflecta prin calitate si diversitate, prin preturi competitive si prin politica echipei noastre de a mentine o legatura stransa cu clientii sai.
   Preturile negociabile, termenele de plata, livrare gratuita, stocuri nelimitate toate acestea contribuie la o colaborare unica cu partenerii nostri.
  
Continua
 
© 2007 Pintexim SRL.
Toate drepturile rezervate.